Tineri si batrani,
Decat sa ne certam si sa ne injuram pe Internet, mai bine sa conlucram!... Puteti castiga bani si, totodata, puteti ajuta comunitatea dvs. locala sa prospere, astfel:

1.Recomandand o persoana competenta sau devenind reprezentant local al Casei de Ajutor Reciproc “Coeziunea Sociala” ( http://car-coeziuneasociala.blogspot.ro/), organizatie care ajuta cetatenii sa economiseasca banii si care acorda, prin proceduri de lucru de la distanta, cele mai ieftine imprumuturi de pe piata financiara a Romaniei. CAR doreste sa aiba reprezentanti in toate cele 3180 de comune, orase si municipii ale tarii.
2. Recomandand o persoana competenta sau devenind colaborator al paginii de Internet dedicata localitatii dvs., integrata sistemului Consiliului National al Societatii Civile - CNSC ( http://cnsc-forta3.blogspot.ro/), si unde, alaturi de alti cetateni, puteti promova in mod nelimitat interesele sociale si economice ale comunitatii locale/intreprinderii/organizatiei politice/asociatiei sau grupului din care faceti parte.

Detalii gasiti pe site-urile indicate mai sus si la consilierul de serviciu al CAR:
tel. 0736600973, 0736600961, e-mail
car.coeziuneasociala@gmail.com

Cerere de adeziune pentru persoane fiziceCONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC)

Forta a Treia - forta civica a natiunii romane!
Adresa postala  Str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, Bucuresti,  Cod 013152
Telefon  0736601020, 0736600961, 0736600973, Fax  0314379581
 
           
CERERE DE ADEZIUNE
 (pentru persoana fizica)


Subsemnatul/Subsemnata,

.................................................................................................................................
(numele si prenumele)

am hotarat sa sustin infaptuirea obiectivelor inserate in programul denumit PLATFORMA CIVICA - program adoptat de catre Consiliul National al Societatii Civile (CNSC).

Sunt/Nu sunt (se taie varianta care nu corespunde) de acord ca datele mele de  contact sa fie publicate, in cadrul Listei aderentilor la Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) si pe paginile de Internet ale localitatilor mentionate mai jos. .

Calificarea mea profesionala este:
Ocupatia la data inaintarii prezentei adeziuni este:

Solicit acordarea autorizatiei de a publica articole, anunturi si opinii, semnate sub  pseudonim/semnate cu numele si prenumele meu (se taie varianta care nu corespunde) pe blogurile CNSC dedicate   localitatii/localitatilor mentionate. Declar ca-mi asum raspunderea juridica pentru continutul textelor publicate.

1.       
2.       
3.       

Datele mele de contact sunt:
Telefon fix: .......................................
Telefon mobil:...................................
Fax:...................................................
E-mail:.....................................................................................
Site Internet: ...........................................................................
Adresa de corespondenta:

......................................................................................................................................................

Data:

                      ......................................................................................................................
(numele, prenumele, semnatura)